Event Kalender


Vis kommende events
17. maj 2022
Informationsmøde: Verdensmål i praksis - workshopforløb
Vil I gerne i gang med at arbejde med verdensmål, bæredygtighed og grøn omstilling? Så er der hjælp at hente i det nye workshop forløb i FN17 Business center. På dette informationsmøde vil vi fortælle om forløbet, mål og udbytte og desuden præsentere et par cases med virksomheder, der tidligere har gennemført forløbet, til jeres inspiration.
31. marts 2022
Den bæredygtige event
Bliv inspireret til hvordan dit næste event kan blive mere bæredygtig. Lad os hjælpe og inspirere hinanden til at skabe mere bæredygtige events. Hvorfor skal vi opfinde det hele hver især? På denne workshop skal vi blive inspireret af dem der allerede gør det, dem der lever af det og dem der har gode idéer. Vi skal brainstorme og skabe en masse idéer, som alle får med hjem! Så er vi i gang og kan starte rejsen.
21. marts 2022
Online informationsmøde om SDG Accelerator for eksportvirksomheder
Få hjælp til en "go-to-marked" strategi, med udgangspunkt i verdensmålene og til at finde det bedste potentielle marked for jeres løsning.
24. februar 2022
Hvordan måler man bæredygtighed?
Business Viborg og FN17 Business inviterer til værktøjskursus for virksomhedsledere, der gerne vil måle arbejdet med verdensmål og bæredygtighed.
09. februar 2022
Webinar: Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer
FN17 Business inviterer online webinar til dig der gerne vil tænke bæredygtighed ind i din virksomhed eller som er nysgerrig på bæredygtigt iværksætteri.
27. januar 2022
FN17 inspirationsdag
Erfaringsudveksling, inspiration og ny viden. Kom og mød ligesindede, få sparring og få tid til at arbejde med din bæredygtighedsagenda. Bliv inspireret af oplæg fra og om lokale virksomheders arbejde med verdensmål og grøn omstilling. Og bliv opdateret på seneste nyt.
11. januar 2022
Online informationsmøde
ONLINE! Kom og hør hvad der er på programmet i FN17 business center i 2022 og hvordan I kan komme i gang med verdensmål og bæredygtighed.
07. januar 2022
UDSAT Byggeri-træf
Business Viborg, Viborg Kommune og FN17 Business indbyder til TRÆF, hvor byggebranchens lokale aktører kigger på de spændende muligheder, der ligger for det kommende år.
01. november 2021
FN17 Task Force - ERFA-møde 4
FN17 Task Force mødes online til fælles læring og erfaringsudveksling. For medlemmer af Task Forcen.