FN17 TASK FORCE


Møde FN17 samarbejdspartnere. Vi har samlet eksterne eksperter indenfor hver deres felt til at hjælpe jer med lige netop den  bæredygtig udviklingsudfordring I måtte have. Mød dem her:

Zeal ApS

Saving the planet one company at the time. Zeal rådgiver virksomhedsejere, der ønsker at udvikle en bæredygtig virksomhed, som balancerer formål og fortjeneste.

Rotundo

Vi kan hjælpe din virksomhed på rejsen mod bæredygtighed. Vi tager en praktisk tilgang med inddragelse af de relevante ledere og medarbejdere, så I kan implementere de løsninger vi udvikler sammen fra dag et.

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut styrker erhvervslivet i mødet med fremtidens teknologiske og erhvervsmæssige udfordringer. Vi er specialister inden for bæredygtighed, bygge og anlæg, produktion, materialer, miljøteknologi, energi, fødevarer og meget mere.

FS2 Reklame a/s

FS2 reklame har stor erfaring i at opbygge og udvikle virksomheder. Meget resultatorienteret, gode til at se muligheder og skabe sammenhænge. Tilbyder integration af verdensmålene i kommunikationen/brandingen.

Plustid ApS

SKAB MERE TID TIL VERDENSMÅLENE. Til virksomheder, der gerne vil arbejde med FN’s verdensmål, men som bokser lidt med organisering og at finde tid og ressourcer til det i hverdagen samt sikre en bæredygtig fremdrift.

Agerkrantz Controls ApS

Agerkrantz Controls ApS arbejder med indregulering og optimering af varmeanlæg i større bygninger. Ofte findes besparelser på 10-20% ved indregulering af eksisterende hardware.

Faze2 Green Marketing

Faze2 Green Marketing gør grønne virksomheder til markedsledere - fra bæredygtig til konkurrencedygtig. Vi laver mange projekter i grøn energi og cleantech med skarpe løsninger på strategi, koncepter og markant marketing. Kåret som Best green B2B Agency 2021. Ejer og leder er Jens Gert Eibye Sørensen.

Munk Kapital ApS

Fremskaffe finansiering til investeringer, der kan understøtte virksomhedens ambitioner indenfor FN17 målene. Det kan fx være investeringer i nye maskiner, udviklings- aktiviteter, salg, markedsføring m.v.

DGE A/S

Siden 1985 har DGE hjulpet kunder sikkert i mål med innovative, bæredygtige og komplette miljøløsninger, der skaber vækst og udvikler samfund. Vi er en stærk spiller lokalt, nationalt og globalt. Det gør, at vi sammen kan gribe de grønne muligheder, forme dem og vinde fremtiden.

Helle Smedegaard

Trivselsforløb giver en stærk forandring på hele holdet til øget trivsel, lavere stress og optimering af arbejdsprocesser. Det frigiver tid til ledelsen og stabilitet i foranderlige tider, og så gør det jer klar til morgendagens arbejdsliv og -metoder.