Faze2 Green Marketing


Kontakt:

Commercial director Jens Gert Eibye Sørensen

info:

jgs@faze2.dk / 6150 5150

Web:

www.faze2.dk 

 

I forhold til FN’s verdensmål kan jeg hjælpe virksomheder med mål nr. 9 - 12 - 13 - 17

 

Beskrivelse

Jens Gert er  cand.merc. og var salgs- og marketingchef, eksportchef og projektleder. Fokus på større eksport, nyt til marketing og mere innovation. Jeg bygger på praksis og viden fra partnere, netværk, universitetsarbejde og projekter med grønne løsninger til bæredygtighed.

 

Min passion er Green Marketing til at italesætte og fremme en grøn virksomhed til lederskab. Jeg er skarp på teknologivirksomheder og hvordan de bidrager til den grønne omstilling  og dermed til FN17 målene. Som erfaren mentor og sparringspartner hjælper jeg din virksomhed på sporet, udfordrer og skærper strategien, inspirerer til innovation og partnerskaber og bidrager med salgsværktøj. Jeg involverer netværk og faste freelancere efter behov til et stærkt teamwork til iværksættere og virksomhedsledere.

Min rejse ind i green marketing begyndte med et stigende antal kundeprojekter i grøn energi og cleantech. Den viden og erfaring bruges til en skarp indsats og kort time-to-market. Vi har fokus på SMV'er og går hele vejen fra iværksætter til international spiller.

 

Ekspertområder

Forretningsmodeller, strategi, kommunikation og Green Marketing til innovation

 

Industrier og virksomhedstyper

Fødevarer, fremstilling/produktion, energi, cleantech og recycling.

Produktion og handel – SMV størrelse