HElle smedegaard


Kontakt:


Helle Smedegaard

info:


mail@hellesmedegaard.dk / mobil 5350 2414

Web:

 

 

Velforankret forandring gør verdensmålene til virkelighed

 

Når der skal laves forandringer i organisationer/projekter for at gøre verdensmålene til virkelighed, kan der opstå mange barrierer, som bunder i mennesker og mindset. For at forandringerne bliver velforankrede, er det vigtigt at tage fat i alt det usynlige, der foregår under udviklingsprocesserne. For coach og procesfacilitator Helle Smedegaard er barriererne ikke så usynlige, og hun sikrer, at forandringen sker på en helhedsorienteret og målrettet facon.

 

Selve arbejdet hører under verdensmål nummer tre omkring sundhed og trivsel, men indsatsen i sin helhed understøtter mange typer af udvikling, der fører i en bedre og mere bæredygtig retning. Eksempler kunne være udvikling af og produktion efter nye metoder inden for energi, transport og fødevarer, eller samarbejder imellem parter med forskellige synspunkter, eks. til at skabe stærke institutioner med stærkt fremsyn.

 

Som uddannet coach og procesfacilitator har Helle i mange år øget trivslen og forløst potentialer hos klienter i egen praksis og i erhvervslivet. Samtidig har hendes fokus lagt på tendenserne inden for fremtidens arbejdsliv, hvor hun ser, at verdensmålene flere steder er en implicit del af vores fremtidige virke.

 

Ekspertområder

 

Udvikling, transformation, forandring, trivsel, sparring, coaching

 

Industrier og virksomhedstyper

 

SMV i alle brancher med fokus på positiv udvikling