ZEAL APS


Kontakt:

CEO/Chief zebra, Xenia Duffy (She/her)

 

 

info:

xenia@zeal.global / 5377 5150

Web:

www.zeal.global  

 

Saving the planet one company at the time.

 

Beskrivelse

I Zeal rådgiver vi virksomhedsejere, der ønsker at udvikle en bæredygtig virksomhed, der balancerer formål og fortjeneste. Vi faciliterer workshops om bæredygtige forretningsmodeller og rådgiver i at omstille sin virksomhed fra lineær til cirkulær økonomi og fra en til tre bundlinjer (økonomisk, menneskelig, miljømæssig)..

 

Seniorrådgiver Xenia Duffy Obel har 15 års erfaring som ansvarlig for at udvikle og implementere værdiskabende forretnings-processer, der effektivt bidrager til eksekveringen af virksomhedens strategi, som en del af og rådgiver for ledelsen i teknologi- og produktionsvirksomheder. De sidste 5 år har hun arbejdet som rådgiver for administrerende direktører og ejerledere, som ønsker at udvikle en bæredygtig virksomhed med balance på alle tre bundlinjer, hvilket har været den mest givende, motiverende og udviklende periode i min karriere indtil nu.

 

Xenia har speciale i udvikling af bæredygtige forretningsmodeller, som tager udgangspunkt i virksomhedens styrker og udnytter virksomhedens kompetencer og netværk til at skabe partnerskaber, nye løsning og nye måder at drive virksomhed på.

 

zeal er et team af rådgivere, som faciliterer, underviser og skriver bøger om bæredygtige forretningsmodeller, så vi enten kan hjælpe dig på vej, eller lære dig hvordan du selv implementerer en bæredygtig strategi og et bæredygtigt organisationsdesign.

 

Ekspertområder

Forretningsmodeller, forretningsstrategier, verdensmål og de 3 bundlinjer, kan rådgive om i B Corp certificeringsprocessen

 

Industrier og virksomhedstyper

IT & Teknologi, Bygge & Anlæg, Produktion/Fremstilling

Produktion og Service – SMV ’er