Nyheder

Tænk cirkulært!

Den 22. juni var knap 50 deltagere samlet til en temadag omkring cirkulær økonomi. Det omhandlede både tiltag for at reducere affald, sortering og håndtering af affald og hvordan rester fra produktion kan blive til en ressource og indgå som råvarer et andet sted.

Gør det konkret!

FN17 Business så dagens lys i august 2020, og projektchefen blev ansat den 1. oktober, men allerede nu – ca. 8 måneder senere – er der godt gang i at hjælpe og inspirere virksomheder til at få implementeret Verdensmålene i deres forretningsstrategi. Interessen er meget stor – og stærkt stigende - fordi Verdensmålene kommer snigende ind i vores hverdag uanset om det er som privatperson eller virksomhed.

Pap genanvendes

Hos GP Medical Devices A/S havde de en masse pap tilovers men i stedet for at papkasserne blev sendt til forbrænding, blev de genanvendt i en anden virksomhed, som samtidig sparede penge.

Viborg til kamp for verdensmål

Den 1. oktober kommer der for alvor gang i aktiviteterne i det nye træningscenter for FN’s 17 verdensmål – FN17 Business, når Rikke Agerholm Therkildsen starter som projektchef.

Projektchef for FN17 Business ansat

Rikke Agerholm Therkildsen er ansat som Projektchef for det nye FN17 Business Akademi & Inkubator med start den 1. oktober 2020.