Bag ESG-bevægelsen står Business Viborg, Viborg Kommune og FN17 Business i et samarbejde med Vi er Viborg og Viborg Stifts Folkeblad.
Vi afholder fire arrangementer i ESG-Bevægelsen.
De fire arrangementer tager udgangspunkt i E, S, G samt et afsluttende opsamlingsarrangement med et mere indgående fokus på det lovgivningsmæssige aspekt, rapporteringskrav og ”Next step” i arbejdet med ESG.
ESG-bevægelsen d. 10. september
Bidrag til den bæredygtige udvikling i din virksomhed og gør arbejdet med ESG til en konkurrencefordel.
Tid: Tirsdag d. 10. september 2024 kl. 8.00 - 10.30
Sted: Hedeselskabet, Klostermarken 12, 8800 Viborg
Hvad koster det? Deltagelse er gratis.
De fire arrangementer tager udgangspunkt i E, S, G samt et afsluttende opsamlingsarrangement med et mere indgående fokus på det lovgivningsmæssige aspekt, rapporteringskrav og ”Next step” i arbejdet med ESG.
ESG-bevægelsen
Vi glæder os til at se dig til årets tredje arrangement i ESG-bevægelsen, hvor vi zoomer vi ind på E’et og dermed Environment i ESG.
E'et i ESG står for miljø (Environment) og omhandler de miljømæssige forhold og indvirkninger, som en virksomhed har. Dette inkluderer, hvordan virksomheden håndterer sin påvirkning på klimaet, herunder reduktion af CO2-udledning og energiforbrug.
E'et dækker også over virksomhedens brug af naturressourcer, såsom vand og råmaterialer, samt hvordan den arbejder for at minimere affald og fremme genbrug og bæredygtige løsninger.
Denne formiddag får vi flere spændende indlæg.
Vi sætter fokus på biodiversitet, et tema som flere og flere virksomheder forholder sig til. For nogle er det oplagt at inddrage biodiversitet i forretningsmodellen, mens det for andre er en del af bæredygtighedsstrategien.
Projektleder for Biodiversitet i Dansk Industri, Didde Rishøj, introducerer biodiversitet som et strategisk emne, der bør integreres i virksomheders forretningsmodeller, og giver et bud på, hvorfor biodiversitet er vigtigt.
Under overskriften "Vi bygger en bæredygtig fremtid – med naturen som partner" præsenterer Klima- og biodiversitetschef Mads Flinterup fra Hedeselskabet deres arbejde og forberedelser til rapportering i henhold til CSRD.
Som et praktisk eksempel på en lokal organisation, der har gjort biodiversitet til en mærkesag, skal vi høre fra Boligselskabet Sct. Jørgen, repræsenteret ved chefkonsulent Lene Mailund Rasmussen.
Formiddagens program
Kl. 08.00 Tjek ind & morgenmad
Kl. 08.15 Velkomst & Aktuelt
v/Karen Touborg, Erhvervsdirektør, Business Viborg
Kl. 08.20 Velkommen til Hedeselskabet
v/ Torben Friis Lange, Administrerende direktør
Kl. 08.23 ”Hvorfor er det vigtigt at arbejde med E’et i ESG?”
v/Karen Touborg, Erhvervsdirektør, Business Viborg
Kl. 08.35 Dansk Industri – Biodiversitet - hvorfor?
v/Didde Rishøj, Projektleder for Biodiversitet, Dansk Industri
Kl. 08.55 Hedeselskabet – Vi bygger en bæredygtig fremtid – med naturen som partner
v/Mads Flinterup, Klima- og biodiversitetschef, Hedeselskabet
Kl. 09.15 Pause
Kl. 09.25 Lokal biodiversitets case
v/Lene Mailund Rasmussen, chefkonsulent, og Claus Krogh Lyngberg Andersen, leder af den grønne afdeling, Boligselskabet Sct. Jørgen
Kl. 09.45 Netværk
v/Dan Skovgaard, Verdensmålskonsulent, FN17 Business
Kl. 10.05 S. Vestergaard A/S
v/Louise Kristine Johansen og Christian Thuesen, projektledere i bæredygtighed og DGNB, S. Vestergaard A/S
Kl. 10.25 Afrunding og tak for i dag
STED
Hedeselskabet
Klostermarken 12
8800 Viborg
DOWNLOAD