FN17 Business center

FN17 Business Center er et træningscenter, hvor du får viden, værktøjer og færdigheder til at arbejde med de 17 Verdensmål. Det kan være igennem virksomhedssparring, workshops, co-working dage, inspirationsarrangementer, netværk og virksomhedsforløb. Det er her, du får mulighed for at dykke ned i verdensmålene og blive klogere på, hvordan du kan arbejde med Verdensmålene i din virksomhed.

FN17 Inkubator

Vores FN17 Inkubator handler om innovation, udvikling og iværksætteri. Her vil der være et samarbejde med Jacob Mogensen, som er inkubationschef hos Agro Business Park. FN17 Inkubator er således et miljø for iværksættere, der har fokus på Verdensmålene i deres forretningsstrategi. Som en del af inkubationsmiljøet vil der være et samarbejde med StartUp 24, der er et iværksætterforløb for opstartsvirksomheder, der er op til 3 år gamle.  

FN17 Eksploratorium

Vores eksploratorium handler om formidling, inspiration og motivation. Det er vores inspirationsplatform, hvor vi fortæller om historier og cases fra virksomheder eller projekter, der understøtter de 17 Verdensmål. På den måde er det vores mission at formidle inspiration og motivation til at påbegynde rejsen mod at lave forretningsudvikling med Verdensmålene i flere virksomheder.