Nyt fra FN17

FN17 indgår partnerskab med DAHL

Vi er glade for at meddele, at  DAHL Advokatpartnerselskab har valgt at indgå partnerskab med FN17 Business. 

FN17 indgår partnerskab med AC Group

Hos FN17 Business glæder vi os over, at vi har fået AC Group ombord, som en aktiv samarbejdspartner. 

Viborg kan blive hotspot for bæredygtighed

Vi er glade for at byde virksomheden EnergySolution, med direktør Michael Reventlow-Mourier i spidsen, velkommen i vores partnerkreds. De mener, at Viborg kan blive hotspot for bæredygtighed!

Mød vores bestyrelse

Generalforsamling i FN17 Business er netop afholdt med stor succes og en ny bestyrelse er dannet. 

FN17 Business indgår partnerskab med TRIMIT

Vi er glade for at meddele, at softwarevirksomheden TRIMIT har valgt at indgå partnerskab med FN17 Business. 

FN17 Business indgår partnerskab med Vestergaard Konstruktion

Hos FN17 Business glæder vi os over, at vi har fået Vestergaard Konstruktion ombord, som en aktiv samarbejdspartner. 

Nye frontfigurer hos FN17 Business

Stine Damborg og Dan Skovgaard skal fremadrettet stå i spidsen for FN17 Business som henholdsvis projektchef og verdensmålskonsulent.

Ny Projektchef hos FN17 Business

Efter en grundig rekrutterings-indsats er valget faldet på Stine Damborg til jobbet som ny Projektchef i FN17 Business, der blev stiftet i 2020 i et tæt samarbejde mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Viborg Kommune.

De nominerede til Verdensmålsprisen

Igen i år uddeler Business Viborg Verdensmålsprisen til Award Show, hvor vi fejrer erhvervslivet og hylder lokale virksomheder og personer. 

Undgå greenwashing

Forbrugerombudsmanden er udkommet med en 'Kvikguide til virksomheder om miljømarkedsføring'. Læs mere om den og hvad dette gør ved din virksomhed her.

Verdensmåls- prisen 2021

Verdensmålsprisen 2021 blev overrakt ved Award Show, hvor der var fokus på hyldest af erhvervslivet i Viborg Kommune. Tre virksomheder var nomineret til den fornemme pris, hvor én løb med sejren. 

Debat om FN17 Verdensmål

FN17 Business har inviteret politikere og virksomheder til debat om FN 17 Verdensmål. Omkring 50 mennesker var samlet i de nye lokaler i House of Industry, så interessen for debatten var stor. 

Tænk cirkulært!

Til vores første arrangement efter corona var knap 50 deltagere samlet til en temadag omkring cirkulær økonomi. Det omhandlede både tiltag for at reducere affald, sortering og håndtering af affald og hvordan rester fra produktion kan blive til en ressource og indgå som råvarer et andet sted.

Gør det konkret!

FN17 Business så dagens lys i august 2020, og projektchefen blev ansat den 1. oktober, men allerede nu – ca. 8 måneder senere – er der godt gang i at hjælpe og inspirere virksomheder til at få implementeret Verdensmålene i deres forretningsstrategi. Interessen er meget stor – og stærkt stigende - fordi Verdensmålene kommer snigende ind i vores hverdag uanset om det er som privatperson eller virksomhed.

Pap genanvendes

Hos GP Medical Devices A/S havde de en masse pap tilovers men i stedet for at papkasserne blev sendt til forbrænding, blev de genanvendt i en anden virksomhed, som samtidig sparede penge.

Viborg til kamp for verdensmål

Den 1. oktober kommer der for alvor gang i aktiviteterne i det nye træningscenter for FN’s 17 verdensmål – FN17 Business, når Rikke Agerholm Therkildsen starter som projektchef.

Projektchef for FN17 Business ansat

Rikke Agerholm Therkildsen er ansat som Projektchef for det nye FN17 Business Akademi & Inkubator med start den 1. oktober 2020.