FN17 indgår partnerskab med VFF

 

Vi starter ugen med en fantastisk grøn nyhed!


I dag bytter vi roller - normalt er det VFF, der præsenterer nye spillere, sponsorere og partnere, men nu er det vores tur til at skabe historie.


Vi er begejstrede for at introducere Viborg F.F. Professionel Fodbold A/S som den nyeste tilføjelse til vores voksende partnerkreds hos FN17 Business!


VFF er kendte for deres ambitioner og styrke på banen, og nu ønsker de også for alvor at gøre VFF til en endnu grønnere klub med fokus på bæredygtighed.


”Jeg er utrolig glad for og stolt over, at VFF bakker op om FN17 Business som partner. Det vidner om, at vi har en lokal fodboldklub med store, grønne visioner – både på og udenfor banen. Vi glæder os til at hjælpe VFF godt på vej mod endnu grønnere klub og derigennem også være med til at motivere og inspirere andre i erhvervslivet til at gå i samme retning”, udtaler Stine Damborg.


Hos VFF er glæden ved det nye samarbejde ikke til at tage fejl af ”Når man ønsker en generel adfærdsændring, så er det en god ide at starte med sig selv, og gennem samarbejdet med FN17 Business ønsker vi at blive endnu grønnere. Det vil vi gerne med flere grønne tiltag på stadion, hvor vi allerede nu kigger ind i nye løsninger omkring affaldssortering og brug af plastickrus. Der ligger nogle mere bæredygtige løsninger, end vi har i dag, og vi er sikre på, at vi med dette nye samarbejde kan forbedre os på flere områder både på stadion og i klubhuset.

Det er et vigtigt og spændende arbejde, siger Rasmus Ingeman, brandingchef i VFF, som suppleres af kommerciel chef Michael Tuxen Boll: ”Udover at skabe nogle bedre og mere bæredygtige løsninger hos os selv, så håber vi også på, at vi med vores platform kan være med til at inspirere andre. Vi vil gerne skabe en ramme, hvor vores samarbejdspartnere kan blive inspireret til i endnu højere grad at tænke på bæredygtige løsninger.”

 

 

Michael Tuxen Boll, Rasmus Ingeman og Stine Damborg trodsede vinterkulden og bevægede sig glade på lægterne for at forevige den gode nyhed!