FN17 Business får ny Projektchef med ledelseserfaring og dyb politisk indsigt

 

Efter en grundig rekrutterings-indsats er valget faldet på Stine Damborg til jobbet som ny Projektchef i FN17 Business, der blev stiftet i 2020 i et tæt samarbejde mellem erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Viborg Kommune.

 

Stine Damborg, der starter i sit nye job den 1. februar, kommer til at stå i spidsen for en indsats, der skal få specielt små og mellemstore virksomheder med på den bæredygtige vogn, så de også fremover kan være både ansvarlige og konkurrencedygtige.

 

Velkendt ansigt 
Stine er et velkendt ansigt både politisk, erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt. Hun har i en årrække været medlem af Byrådet i Viborg Kommune, og ved det seneste kommunal- og regionsvalg, blev hun også valgt ind i Regionsrådet i Region Midtjylland.

 

Desuden er Stine også medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Arbejdsmæssigt har Stine Damborg de seneste 6 år haft forskellige, ledelsesmæssige poster hos Mercantec, en af landets største erhvervsskoler med hjemsted i Viborg.

 

Det er således en chef med et stort netværk og stor indsigt i den politiske og erhvervsmæssige udvikling, der sætter sig i stolen hos FN17 Business, og hun ser store udviklingsmuligheder i at få endnu flere virksomheder med ombord:

 

”Jeg har fulgt udviklingen i FN17 fra afstand, og jeg synes, det er et af de bedste initiativer, der er etableret i de senere år, fordi det bare giver så meget mening at arbejde med verdensmål både i erhvervslivet, på uddannelsesinstitutioner og i den kommunale sektor”, udtaler Stine Damborg. ”Jeg tror på, at vi kan knytte endnu flere og endnu tættere partnerskaber i årene fremover, så det bliver helt naturligt at benytte FN17 Business som den gode ven, man kan ringe til, når man gerne vil i gang – eller videreudvikle sine bæredygtige indsatser.”

 

Ildsjæl og drivkraft 
I FN17 Business er der stor glæde over at få Stine Damborg ombord, og forventningerne er høje til at tage indsatsen til nye højder.

 

”Med Stines ansættelse får vi en ildsjæl og en drivkraft, der kan fortsætte det gode arbejde, som nuværende Projektchef Rikke Therkildsen har leveret de seneste par år,” udtaler Bestyrelsesformand Carsten Stenrøjl. ”I et job som dette er det afgørende at få en person med stor gennemslagskraft og ambitioner på erhvervslivets og kommunens vegne, og det har Rikke haft, og det er vi sikre på, at Stine vil videreføre for fuld kraft.”

 

Nærmeste samarbejdspartner
Den nærmeste samarbejdspartner i dagligdagen er Business Viborg, og herfra er der også glæde over ansættelsen. ”Vi får en ny Projektchef, der er vant til at jonglere med mange bolde i luften og samtidig har vist store evner til at skabe relationer og samarbejde, så vi ser frem til i fællesskab at arbejde med bæredygtig udvikling i det lokale erhvervsliv,” udtaler Erhvervsdirektør Henrik Hansen.

 

For yderligere informationer, kontakt:

Stine Damborg på tlf: 2442 4044

Carsten Stenrøjl på tlf: 2344 9969

Henrik Hansen på tlf: 4013 4474

 

Partnerkredsen bag FN17 Business består af Den Erhvervsdrivende Fond Agro Business Park, Asmildkloster Landbrugsskole, Mercantec, Viborg Innovation Fond, Business Viborg, Energi Viborg, Jyske Bank, Peter Larsen Kaffe, Grundfos, Anders Brøndums Velgørende Fond og Viborg Kommune.