Lightning English

Aktuelt for VIBORGegnens Erhvervsråd

FRA 

Viborg

MÅL

... empower women

Krisia

Krisia er iværksætter og startede sin virksomhed Lightning English i september 2019. Krisia hjælper kvinder med at tro på sig selv, når det handler om at tale engelsk på arbejdspladsen. Mange kvinder får ikke sagt ret meget til møder, fordi de ikke tror nok på sig selv og tør derfor ikke tale engelsk foran andre. Det samme gælder, når det handler om at tale med udenlandske kunder eller forfremmelse på arbejde. Krisia har oplevet kvinder sige nej til forfremmelse, fordi jobbet krævede engelske præsentationer og at tale med udenlandske kunder.

 

Disse problemstillinger vil Krisia lave om på og derfor giver det mening for hende at arbejde med verdensmålene. Hun ser direkte ind i Verdensmål nummer 5 som handler om ligestilling. Hun vil arbejde for mere ligestilling på arbejdspladsen ved at kvinder bliver ligestillet med mænd, når det handler om at tale engelsk. Selvom en mand og en kvinde kan være på det samme niveau i engelsk, så springer mænd ofte ud i det og taler engelsk uanset, hvor dygtige de er. Det sker ikke altid med kvinder, der er mere tilbageholdende og ikke får sagt, hvad de ønsker til møder.

 

Det er et problem Krisia, vil gøre noget ved via hendes kurser. Hun vil empower kvinder gennem hendes undervisning og gøre dem selvsikre nok til at de får deres ideer og meninger frem i verden. Ellers mister vi kvindernes stemme, fordi de ikke føler sig selv sikre nok til at tale engelsk.

 

Verdensmålene kan defineres i alle virksomheder. Har du styr på, hvilket verdensmål du arbejder med?

 

#ligestilling

 

Læs mere om Krisia og Lightning English her.