- Debat om FN17 Verdensmål

 

Mandag d. 13. september havde FN17 Business inviteret politikere og virksomheder til dialog- og inspirationsmøde om FN 17 Verdensmål. Målet var at inspirere til samarbejde og dialog omkring den grønne dagsorden, arbejdet med verdensmål og bæredygtighed i både det kommunale og hos virksomhederne.

 

Omkring 50 mennesker var samlet i de nye lokaler i House of Industry, så interessen for debatten var stor. Der blev talt om, hvad Viborg Kommune kan gøre for at fremme bæredygtighed og FN17 Verdensmål i hele kommunen men også, hvad kommunen selv kan gøre.

Der var også gode konstruktive forslag fra virksomheder og gode cases på, hvad virksomhederne selv gør for at imødekomme FN17 Verdensmål.

”Der var en god samhørighed om, at hvis vi virkelig skal rykke, så er alle nødt til at byde ind. Og at vi hver især – både virksomheder, det samlede erhvervsliv og kommunen skal gøre, hvad man hver især kan. Det kan være med til at give os en bedre position på bæredygtighedsfronten end den, vi har nu” fortæller erhvervsdirektør Henrik Hansen.