FN17 Business indgår partnerskab med TRIMIT

 

Vi har en god nyhed! Softwarevirksomheden TRIMIT har valgt at indtræde som partner i FN17 Business, og vi udvider dermed kredsen med en stor spiller, der leverer software til en lang række virksomheder indenfor mode, møbler og industri i hele fem lande🌏 Vi er meget stolte over, at vi nu kan kalde TRIMIT for partner og byder dem selvfølgelig hjerteligt velkommen!

 

Vores partnerkreds er nu bestående af Peter Larsen Kaffe, Business Viborg, GRUNDFOS, Viborg Kommune, Agro Business Park Foulum, Viborg Innovation Fond, Anders Brøndum Velgørende Fond, Asmildkloster Landbrugsskole, Jyske Bank, Mercantec, Energi Viborg, Vestergaard Konstruktion A/S og TRIMIT.

 

Vi udvider løbende vores partnerkreds med strategiske partnerskaber, så kontakt Stine Damborg, hvis I finder det interessant at høre mere om mulighederne for at indgå partnerskab med FN17 Business. 

 

Læs artiklen om det nye partnerskab her: https://jyllands-posten.dk/jplokal/jpviborg/ECE15669119/lever-i-stilhed-med-140-ansatte-men-det-bliver-der-nu-lavet-om-paa/