De nominerede til verdensmålsprisen

 

Verdensmålsprisen bliver overrakt ved årets Award Show, der handler om at hylde erhvervslivet og fejre de virksomheder og personer, der har gjort det særlig godt.

 

Verdensmålsprisen går til en virksomhed, som er lykkedes med at skabe udvikling, vækst og arbejdspladser med afsæt i FN’s 17 verdensmål. Prisen tildeles en virksomhed i Viborg Kommune, der har gjort noget særligt for bæredygtig udvikling indenfor f.eks. økonomi, mennesker og samfund, klima og miljø.

 

Der var mange indstillinger til den fornemme pris, og det viser at bæredygtighed, grøn omstilling og socialt ansvar er et fokusområde, som flere virksomheder prioriterer på et strategisk niveau. Blandt de mange indstillinger udvalgte dommerkomitéen tre nominerede virksomheder til prisen. De tre nominerede virksomheder er:

 

 

Det er tre meget forskellige virksomheder, der arbejder med FN17 Verdensmål på hver deres måde. Det bliver spændende at se, hvem der løber med prisen!

 

Skal du være en del af det? Tilmeld dig og dine kolleger til en forrygende og festlig aften, hvor erhvervslivet er i centrum. Det er Business Viborg, der står bag Award Show. Læs mere og tilmeld dig HER